Mums reikės:
- 0,5 kg faršo
- du svogūnai
- 5 didesnės skiltelės česnako
- didesnė morka
- pipirai
- druska
- čili pipiro ankštis
- konservuotų raudonųjų pupelių dėžutė
- prieskoniai, kokius tik mėgstate
- aštriasaldis padažas
- raudonoji paprika
Gaminimas:
supjaustome svogūnus, česnakus, stambiau sutarkuojame morką, supjaustytą papriką. Jei turite, galite dėti saliero, poro. Aš apkepinu gi svieste, bet galima ir aliejuje. Kai daržovės apkeps, sudedam faršą, čili pipirą, prieskonius ir maišant patroškiname. Įpilame šiek tiek vandens. Apie 15min patroškiname, dedame raudonąsias pupeles, išmaišome, pagardiname padažu Ir skanaus. Paruošiama greitai ir paprastai.