Dešrelių troškinys su kopūstais

  • 5 storos rūkytos dešrelės
  • 5 bulvės
  • 400g pjaustyto kopūsto
  • 2 svogūnai
  • 2 morkos
  • 300ml vandens
  • 2 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Įkaitiname orkaitę.

Keptuvėje išlydome sviestą ir jame pakepiname tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus.

Dideliame dubenyje sumaišome pakeptas daržoves, kubeliais pjaustytas bulves, pjaustytus kopūstus bei pjaustytas dešreles. Pabarstome druska ir pipirais. Viską sudedame į kepimo indą ir užpilame vandeniu. Dedame į orkaitę, kur troškiname 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kas 15 minučių pamaišydami. Jei troškinys labai išsausėja – pilame dar vandens.

Bulvėms suminkštėjus baigiame troškinti.

Šį troškinį lygiai taip pat galima troškinti ir puode, tačiau troškinamas orkaitėje jis lengvai apskrunda.

Patiekiame karštą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.