- 350g spagetti makaronų
- 450g jautienos-kiaulienos faršo (per pusę)
- 1 svogūnas
- 100g pomidorų padažo
- 1 v.š. miltų
- 100ml raudono vyno
- 300ml sultinio
- 70g sviesto ar 3 v.š. aliejaus
- 0,5 a.š. raudonėlio
- druska ir pipirai
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitiname aliejų/sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną. Po keletos minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.
Skanaus.