Makaronai su Bolonese padažu

  • 350g spagetti makaronų
  • 450g jautienos-kiaulienos faršo (per pusę)
  • 1 svogūnas
  • 100g pomidorų padažo
  • 1 v.š. miltų
  • 100ml raudono vyno
  • 300ml sultinio
  • 70g sviesto ar 3 v.š. aliejaus
  • 0,5 a.š. raudonėlio
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

Keptuvėje įkaitiname aliejų/sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną. Po keletos minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.

Skanaus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.