Lavašo suktinukas su įdaru

  • 1 lavašas
  • 400g pievagrybių
  • 200g fermentinio sūrio
  • 2 kietai virti kiaušiniai
  • 1 sauja kaparėlių
  • 2 nedideli svogūnai
  • druska
  • juodieji pipirai
  • majonezas

Gaminimas:

  1. Svogūnus ir pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, o fermentinį sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame su burokine tarka,
  2. Svigūnus pakepiname iki auksinės spalvos, įberiame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, druską, pipirus ir viską pakepiname apie vieną minutę.
  3. Įdarą atvėsiname, sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu ir kiaušiniais.
  4. Padaliname lavašą į dvi dalis.
  5. Ištepame lavašą įdaru ir labai atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
  6. Supjaustome griežinėliais. Skanaus