Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės ~ 12 vnt.

  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Pienas – šlakelis;
  • Miltai – 2,5-3 valgomieji šaukštai su kaupu;
  • Druska;
  • Augalinis aliejus kepimui.

Kiaušinius suplakame. Į plakinį dedame miltus, pilame šlakelį pieno, paskaniname druska ir gerai išmaišome. Tešla turi būti kaip blynų ar dar truputėlį tirštesnė.

Į tešlą merkiame krabų lazdeles, kad iš visų pusių pasidengtų tešla ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Tešloje keptas krabų lazdeles galima patiekti su pomidorų padažu.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.