Ingredientai:
- 4 dalys baltojo romo
- 2 dalys kokosų kremas
- 2 dalys ananasų sulčių
- 1/2 puodelio smulkinto ledo
- ½ dalis laimo, supjaustyto skiltelėmis
Gaminimas:
- Pripildykite maišytuvą smulkinto ledo.
- Supilkite baltąjį romą, kokosų kremą ir ananasų sultis.
- Ant viršaus išspauskite šviežių laimo skiltelių ir taip pat sudėkite jas į maišytuvą.
- Visus ingredientus sumaišykite, kol susidarys vientisa masė.
- Paragaukite kokteilio ir, jei reikia, pakoreguokite įpildami daugiau ananasų arba laimo sulčių pagal skonį.
- Patiekite Pina Colada aukštoje stiklinėje arba uraganinėje taurėje, papuošę laimo skiltele ant stiklinės krašto – tai suteiks papildomo skonio ir puošybos!
Papildomos pastabos:
Galite naudoti net konservuotas ananasų sultis, jei turite mažai laiko! Jei šį kokteilį ruošiatės patiekti vakarėlyje, nepamirškite jo paruošti tiek, kad užtektų visiems; visuomet malonu, kai lieka kokteilių tiems, kurie norės antrų patiekalų! Pina Coladą taip pat galite papildyti skėčiu ar linksmais šiaudeliais, kad būtų dar puošnesnė!