Margarita

Margarita – tai klasikinis, gaivus kokteilis, kuris tikrai patiks kiekvienam. Jį paprasta pagaminti ir nepaprastai skanu.

Sudedamosios dalys:

  • 2 dalys tekilos
  • 1 dalis šviežiai spaustų laimo sulčių
  • 0,5 dalies apelsinų likerio (pvz., Cointreau arba Grand Marnier)
  • Druska stiklinės kraštui, nebūtina
  • laimo skiltelė papuošimui, nebūtina

Nurodymai:

  1. Pripildykite ledo kubelių ir įpilkite tekilos, laimo sulčių ir apelsinų likerio. Gerai suplakite, kol viskas atvės ir gražiai susijungs.
  2. Nedideliu kiekiu laimo sulčių patepkite senovinės stiklinės arba margaritos taurės kraštą, o tada pamerkite ją į druską, kad margaritos taurės kraštas būtų sūrus.
  3. Dabar supilkite margaritą į pasūdytą stiklinę su sūdytu krašteliu ant šviežio ledo kubelių ir, jei norite, papuoškite laimo skiltele.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *