Kepti koldūnai

Koldūnams pagaminti reikės:

  • 500 g miltų
  • 1 kiaušinio
  • Druskos
  • Pusės stiklinės vandens
  • 500 g mėsos be kaulų
  • 2 svogūnų
  • Druskos, pipirų
  • Aliejaus

Receptas:

Kiaušinį įmuškite į dubenį, įpilkite vandens, įberkite druskos, išplakite. Pamažu suberkite miltus, užmaišykite tešlą. Palikite 20-25 min. Iš tešlos iškočiokite 2 mm storio lakštą, jį supjaustykite 4×4 cm kvadratėliais. Paruoškite įdarą: mėsą sumalkite mėsmale, svogūnus supjaustykite plonais žiedais, išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Paruoštą faršą kartu su svogūnais maišydami apkepkite keptuvėje su aliejumi. Atvėsinkite. Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėkite po šaukštelį faršo, kraštus sulipinkite. Koldūnus apkepkite įkaitintame aliejuje.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.