Jogurtinis keksas

  • 3 stiklinės kvietinių miltų,
  • 1,5 stinklinės cukraus,
  • 250 g sviesto,
  • 4 kiaušiniai,
  • 2/3 stiklinės jogurto,
  • 15 g mielių,
  • 2 šaukštai tarkuotų citrinų žievelių,
  • 6 šaukštai įvairiaspalvių vaisinių cukatų,
  • 3-4 šaukštai razinų be kauliukų.

Išsukite iki baltumo sviestą su cukrumi ir nepaliaujant sukti įmuškite kiaušinius, sudėkite jogurtą, miltus, citrinų žieveles bei su šaukšteliu cukraus sutrintas mieles. Galiausiai sudėkite smulkintas cukatas, razinas. Supilkite gautą tešlą į kepimo formą, palaukite, kol pakils, ir kepkite apie valandą vidutinio karštumo orkaitėje. Prieš patiekiant papuoškite cukraus glajumi, riešutų branduoliais, cukatomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.