Itališki makaronai

Mums reikės:

* Margarinas VILNIUS kepiniams valg. šaukšt.
* Vištos krūtinėlės, be kaulų ir odos, 1 vnt.
* Smulkiai supjaustytų svogūnų arbat. šaukštel.
* Tarkuoto parmezano sūrio 50 g
* Supjaustytų špinatų 10 lapelis
* Grietinėlės 100 g
* Maltų juodųjų pipirų arbat. šaukštel.
* Druskos pagal skonį
* Makaronų taljetelle 80 g

Gaminimas..:

Pirmiausiai išvirkite makaronus dideliame pasūdytame vandens kiekyje. Nupilkite vandenį, o makaronus apšlakstykite nedideliu kiekiu aliejaus ir permaišykite. Įkaitinkite alyvų aliejų. Iš anksto apibarstyti juodaisiais pipirais, druska vištienos krūtinėlę apkepinkite iš abiejų pusių. Po to toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūnus. Kai tik svogūnai įgaus rusvą spalvą, įpilkite grietinėlę. Maišant kaitinkite, kol užvirs. Tada sudėkite išvirtus makaronus ir smulkintus špinatus. Kaitinkite keletą minučių, nuolatos atsargiai pamaišant mentele, kad nesutrintumėte makaronų. Kai pastebėsite, kad padažas prilimpa prie makaronų – patiekalas paruoštas. Taljetelle reikia dėti į lėkštes, šalia paukštienos krūtinėlės ir apibarstyti tarkuotu ,,Parmezano” sūriu. Kartu patiekite daugiau tarkuoto sūrio ir ką tik sumaltus pipirus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *