Pagalba: 8 700 123456
 

Šaldyti Argentininės jūrinės lydekos kepsneliai su oda ir prieskoniais, 400g

Šaldyti Argentininės jūrinės lydekos kepsneliai su oda ir prieskoniais, 400g

Pakuotės svoris, g 400

Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: Argentininės jūrinės lydekos (Merluccius hubbsi) kepsniai su oda, aliejinis prieskoninis mišinys, augalinis (rapsų) aliejus, prieskoniai (pipirai, svogūnai, česnakai, ciberžolės, paprikos, muskatai), jūros druska, cukrus, prieskoniniai augalai (porai, petražolės, raudonėliai, rozmarinai), kvapioji medžiaga (natūralus česnakų ekstraktas).


100 g produkto maistingumas: energetinė vertė – 493,2 kJ/117,4 kcal, riebalų – 4,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,7g, angliavandenių – 0,9g, iš kurių cukrų – 0,6g, baltymų – 18,1g, druskos – 1,2g.


Laikymo sąlygos: -18°C temperatūroje iki datos „Tinka vartoti iki“. Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti. Prieš vartojimą termiškai apdoroti.


Gamintojas: UAB „Baltic Fish Export“ Industrijos g.1, Biruliškių k., Kauno raj., Lietuva. www.viciunaigroup.eu  

„Grill&Oven“ argentininės jūrinės lydekos – ypatingo skonio laukinė žuvis. Iš šios žuvies pagaminti sultingi kepsniai, pagardinti natūraliais prieskoniais, tinkami vartoti ištisus metus. Ypač paprastas paruošimo būdas, nes lydeka yra patalpinta į aliuminį padėkliuką, kurį paprasta dėti tiek į orkaitę, tiek ant grilaius grotelių. Paruošimo būdas orkaitėje: išėmus padėkliuką su kepsniais iš maišelio dėti į įkaitintą orkaitę (180°C) ir kepti 25-35 min (neatšildžius) arba 15-25 min (atšildžius). Grilyje: išėmus padėkliuką su kepsniais iš maišelio, kepti 25-35 min (neatšildžius) arba 15-25 min (atšildžius).

Rekomenduojame

Viči receptai